VIDEO. USR Sălaj, atac la Dinu Iancu Sălăjanu: „PNL-istul cheltuie bani publici pentru campania electorală”

Navo cover cover cover cover cover

Candidatul Alianței Dreapta Unită (USR-PMP) la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, Cosmin Ardelean de la USR, trage un semnal de alarmă și susține că liderul PNL, Dinu Iancu Sălăjanu cheltuie bani publici pentru campania electorală. Ba mai mult, acesta, în calitate de consilier județean l-a întrebat public pe președintele Consiliului Județean Sălaj dacă cheltuie bani publici în campania electorală.

Salajul liber Pub

Astfel, sub pretextul că oamenii trebuie să știe ce se face la Consiliul Județean Sălaj, președintele cheltuie banii publici să se promoveze politic pentru alegerile care urmează.

Salajul liber Pub

Culmea este că nu găsește nimic în neregulă! Ba chiar i se pare o idee bună, idee care i-a venit doar acum, înainte de alegeri! Dacă n-ar fi complet greșit ce se întâmplă, i-aș sugera să ne prezinte și lista a ceea ce NU s-a făcut.

” În calitate de consilier județean am cerut să se facă public bugetul alocat pentru promovare și voi insista să primim răspuns cât mai repede. Pe 9 iunie, haideți să aducem normalitatea în administrația publică din Sălaj!”, transmite Cosmin Ardelean.

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.