VIDEO. Sărbătoare la Șimleu Silvaniei. Zălăuanii pleacă în lacrimi de pe Stadionul „Măgura”

cover cover casador

Meci mare astăzi pe Stadionul Măgura din Șimleu Silvaniei. Echipa de sub Măgură a primit gazda celor de la SCM Zalău, echipa cu jucători cu mare notorietate, care nu au înțeles însă că un meci de fotbal nu se câștigă doar cu numele.

Salajul liber Pub

Într-o atmosferă de senzație, cu un public care a fost alături de echipă peste 90 de minute, exact opusul față de atmosfera funebră de pe Stadionul din Zalău, cu un conducător preocupat de organizarea meciului în cel mai mic detaliu, cu un lot format în mare parte de jucători din zona Sălajului, Șimleu Silvaniei, cotată de cinci ori mai slab ca echipa Zalăului, a câștigat duelul orgolilor.

Salajul liber Pub

Astfel, meciul dintre Sportul Șimleu Silvaniei și SCM Zalău s-a termiant cu victoria gazdelor, scor 1-0, iar șimleuanii au declanșat sărbătoarea la finalul partidei. Jucătorii și staff-ul celor de la SCM Zalău au părăsit Stadionul Măgura aproape în lacrimi, cu multe semne de întrebare precum „oare nu e prea multă politică în jurul acestei echipe?”; „oare nu sunt prea mulți specialiști la SCM care nu oferă liniște la Zalău?”, „oare putem promova în aceste condiții?”.

Vestea bună a venit însă din celelalte meciuri, asta deoarece și CAO Oradea s-a încurcat și a pierdut, astfel că SCM Zalău rămâne deocamdată pe poziția a doua în clasament, pe loc de baraj pentru promovare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.