Vasile Jula, noul antrenor de la SCM Zalău

cover cover casador

Vasile Jula (47 ani) este noul antrenor al formației din Liga a III-a, SCM Zalău.

Salajul liber Pub

Vasile Jula este antrenorul principal, în timp ce Alexandru ”Duțu” Pop a rămas secund, după ce Marius Pașca a abandonat echipa tocmai într-un moment dificil.

SCM Zalău speră să reușească sub conducerea lui Jula o victorie contra celor de la Baia Mare în jocul de astăzi și să-și păstreze șansele pentru un loc de baraj. De altfel, istoria SCM Zalău nu este prea roz, echipa pregătită de Marius Pașca reușind să se salveze de la retrogradare datorită pandemiei de coronavirus, apoi pierzând rușinos locul în Cupa României contra nou-promovatei Șimleu Silvaniei, dar și înregistrând înfrângeri notabile contra unor echipe mult mai slab cotate, de la mijlocul clasamentului precum Someșul Dej sau Sânmartin. De altfel, SCM-ul condus de Marius Pașca s-a chinuit și cu lanterna roșie Luceafărul Oradea.

„Vasile Jula este antrenor interimar. Avem încredere în el și mergem la Baia Mare cu gândul la un rezultat pozitiv”, ne-a declarat Doru Țârle, managerul SCM Zalău.

Vasile Jula are o carte de vizită impresionantă, reușind să îmbrace tricoul celor de la CFR Cluj de 74 de ori în perioada 2004 – 2007, reușind și șase goluri. Jula a mai jucat ca fotbalist la echipe de prim-rang precum Universitatea Cluj, CS Mioveni sau Gloria Bistrița.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.