VIDEO. Familia copilului grav bolnav din Cristolț vede luminița de la capătul tunelului: „nu am crezut așa ceva, vă mulțumim!”

cover cover casador

Prezentam la începutul acestei săptămâni cazul copilului din Cristolț aflat în comă și alungat din spital pentru a fi îngrijit în sânul familiei. Articolul se intitula „Povestea sfâșietoare a unui copil din Cristolț. Umilit de autorități și doctori, Antonio are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă”, pe care îl puteți accesa cu click AICI sau pe titlul articolului.

Salajul liber Pub

Copilul familiei Bodea din Cristolț a fost trimis în luna martie acasă din spital, deși se afla în comă. În vârstă de 16 ani, Antonio Cristian Bodea a fost diagnosticat cu encefalită, o boală gravă. Familia lui trăia însă cu un salariu de 1.800 de lei, atât cât câștigă capul familiei, Victor Bodea în fabrică.

După doar trei zile, familia Bodea începe să vadă luminița de la capătul tunelului. L-am întâlnit astăzi la Zalău pe tatăl lui Antonio care ne-a mărturisit aproape în lacrimi că vă mulțumește tuturor pentru binele făcut. Până la această oră în contul familiei s-au strâns 31.000 de lei, dar li s-a reaprins și speranța într-o minune. Astfel, dacă până duminică niciun medic nu îi băga în seamă, acum zi de zi o asistentă medicală îi oferă tratament copilului, iar foarte multe cadre medicale și doctroi s-au mobilizat și încearcă să ajute familia.

„Nu am crezut că așa multă lume se va solidariza cu noi și o să ne sprijine. Vă mulțumim tuturor, trăim cu speranța că totul va fi bine”, spune Victor Bodea.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.