VIDEO. Cum arată fabrica din Zalău unde se confecționează măști de protecție de înaltă calitate

sos de centura cover cover

Un studiu publicat în vară arăta că 90% din măștile de prodecție de pe piața românească sunt neconforme. Mai mult, farmaciile preferă să aducă măști ieftine din China, pe care le cumără cu câțiva bani, pentru a putea scoate un profit mai mare.

Salajul liber Pub

În tot acest timp, la Zalău se fabrică măști de protecție de cea mai înaltă calitate. Reprezentanții companiei susțin că au vânzări în întreaga țară, deoarece produsul finit este unul de înaltă calitate, cu trei straturi.

Parfumuri

Parfumuri

Măștile din Zalău sunt accesibile și la preț, iar calitatea nu poate fi pusă la îndoială, cu atât mai mult cu cât produsul este certificat la cele mai înalte standarde.

Măștile produse la Zalău se fixează cu elastice după ureche și se adaptează perfect la forma feței. Acestea au dimensiunile de 175×95 de milimetri. Termenul de valabilitate este de cinci ani.

Mai jos puteți urmări un scurt video în care se prezintă tot procesul de prelucrare a măștilor de protecție, sută la sută românești.

Cei care vor să cumpere astfel de măști trebuie să știe că le găsesc în Zalău la recepția Hotelului Griff de pe strada Crișan, la un preț accesibil oricărui buzunar.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Folosesc mastile Oper Energy si,intr adevar, sunt de calitate,se poate respira mult mai usor cu ele pe nas si pe gura,nu au aceea textura ca de plastic iar pretul este unul mai mult decat acceptabil in raport cu calitatea.