VIDEO. Adevărata față a lui Florin Florian, văzută de peste un milion de români. Cine este cu adevărat liderul PSD Sălaj

Navo cover cover

1,2 milioane de români au urmărit cu interes și l-au descoperit și apreciat în număr enorm de mare pe Florin Florian, omul faptelor, al acțiunii, al dialogului. Un OM. Totul s-a întâmplat în decembrie 2022, atunci când Florin Florian l-a sprijinit activ pe Nea Vasile din Valea Ciurenilor, un bărbat care trăia cu doar 149 de lei pe lună.

Salajul liber Pub

Nu a fost singura acțiune de acest fel, pentru că Florin Florian a răspuns mereu tuturor provocărilor și așteptărilor când a fost nevoie să ajute oamenii. Florin Florian a demonstrat în ultimii ani că este un om aplecat la nevoile celor din jurul său.

În decembrie 2022, acțiunea lui Florin Florian a avut un ecou național uriaș și și-a arătat adevărata sa față, cea de OM! Social-democratul este un om printre oameni, care încearcă mereu să facă bine acolo unde se poate.

„Crăciunul este despre oameni! Nea Vasile este din Valea Ciurenilor, are 72 de ani și trăiește cu 149 de lei / lună, după ce a muncit o viață întreagă. Soarta a fost cruntă cu acesta, însă acum părăsește baraca în care a trăit 30 de ani, și se mută intr-o casă nouă!
De Crăciun, nea Vasile a primit două cadouri extraordinare: o căsuță din partea oamenilor inimoși din comuna Zalha, și realizarea demersurilor pentru reconstituirea cărții de muncă și dreptul la o pensie nouă. Una decentă, pentru a se putea bucura de noua sa casă, așa cum i-a garantat astăzi subprefectul Sălajului, Florin Florian”, scriam în decembrie 2022.

Comandat de Partidul Social Democrat Org. Jud. Sălaj CMF 21240002 realizat de Sălajul Liber SRL, într-un tiraj de 1 exemplar
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.