VIDEO. 2 fete au fost bătute și umilite în plină stradă, în Șimleu Silvaniei, de către o adolescentă

cover Salajul liber3 1111

O adolescentă a luat la bătaie și a umilit în plină stradă două fete. Totul s-a petrecut în orașul Șimleu Silvaniei săptămâna trecută, pe 15 februarie.

Salajul liber Pub

Un băiat care o însoțea pe tânăra bătăușă a filmat întreaga scenă, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Mai mulți șimleuani s-au arătat revoltați de imagini și au cerut Poliției Șimleu Silvaniei să se autosesizeze, deoarece în acel moment nimeni nu a depus o plângere împotriva agresoarei.

Din câte se vede pe imaginile video, prima tânără a fost pusă în genunchi, în stradă, de agresoare. După ce i-a adus cuvinte jignitoare, fata a început să o pălmuiască. Ulterior, bătăușa s-a îndreptat și spre a doua fată, pe care o umilește.

A revenit la prima victimă, pe care pus-o din nou în genunchi, cu ajutorul băiatului care filma întreaga scenă. A urmat o nouă serie de lovituri peste față, iar apoi, la insistențele băiatului, tânăra agresoare s-a liniștit. Nu înainte însă ca victima să fie arătată cu fața spre cameră, pentru a se vedea clar pe cine a bătut.

Poliția Șimleu Silvaniei a deschis un dosar penal.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.