Crimă oribilă în Țara Codrului, aproape de Cehu Silvaniei. O femeie și-a omorât iubitul din cauza unei crize de gelozie

cover Navo Navo Navo cover Navo

O crimă oribilă a avut loc aseară în Țara Codrului, la doar 20 de kilometri de orașul sălăjean Cehu Silvaniei. Totul s-a petrecut în jurul orei 22.00 în satul Sârbi din comuna Fărcașa. O ceartă într-o familie a degenerat într-un conflict violent, care a dus la decesul unui bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta a fost înjunghiat de concubina sa cu un cuțit de bucătărie, scrie VasileDale.ro.

La fața locului au fost trimise echipaje medicale SMURD și ale Ambulanței. Aproape o oră s-au chinuit cadrele medicale să îl salveze pe bărbat. Din păcate aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

Astfel, aseară, 19 noiembrie, la ora 21.56, polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că într-un imobil din satul Sârbi, o persoană a fost înjunghiată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în imobil o femeie de 46 de ani, iar pe canapeaua dintr-o încăpere corpul unui bărbat de 36 de ani din Fărcașa, care prezenta două urme de înjunghiere la nivelul pieptului.La fața locului s-au deplasat două echipaje S.M.U.R.D., care au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate la ora 22.56 a fost declarat decesul bărbatului.

Persoana banuită de comiterea faptei este femeia de 46 de ani. Femeia a fost căsătorită și este din Sârbi. În urmă cu aproximativ 10 ani soțul acesteia s-a sinucis, prin spânzurare. Lucra la o firmă din zona comunei Fărcașa. Actualul concubin era din Fărcașa. Femeia a fost audiată toată noaptea. Anchetatorii au aflat că motivul crimei ar fi fost gelozia.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.