Viceprimarul PMP din Băbeni a trecut oficial la PSD și o susține pe Mariana Dănilă-Mureșan la alegerile locale

Navo cover cover cover cover

Viceprimarul PMP din comuna Băbeni, Traian Dosa a semnat astăzi, 12 martie, adeziune la PSD și intră oficial în echipa Marianei Dănilă-Mureșan, candidatul social-democrat hotărât să câștige Primăria Băbeni.

Salajul liber Pub

Practic, începând de astăzi, organizația PMP Băbeni a dispărut, după ce viceprimarul și liderul Traian Dosa a trecut în tabăra PSD, iar ceilalți consilieri locali vor pleca și ei politic în alte partide. Traian Dosa o susține începând de astăzi, oficial, pe Mariana Dănilă-Mureșan.

Salajul liber Pub

Organizația locală a PSD Băbeni este în creștere, tot mai mulți locuitori ai comunei se înscriu în PSD Băbeni, iar candidatul la Primărie, Mariana Dănilă-Mureșan speră nu doar să obțină mandatul de primar, ci și majoritatea în Consiliul Local Băbeni.

De altfel, atât în 2020, cât și în 2016, pe vot politic, la Consiliul Local, cei care au câștigat alegerile au fost social-democrații. Așa se face că în 2020, la locale, PSD a obținut 388 de voturi, în timp ce PNL, partidul din care face parte primarul a strâns doar 362 de voturi. În 2016, PSD a strâns 379 de voturi, față de cele 351 de voturi ale liberalilor.

La Primăria Băbeni însă, candidatul PSD a pierdut la câteva voturi diferență. În 2020 a strâns 456 de voturi, față de cele 463 ale primarului, iar în 2016 a strâns 409 voturi, față de cele 412 ale primarului.

Acum, social-democrații sunt hotărâți să ducă organizația din Băbeni printre primele ale PSD Sălaj și să câștige nu doar alegerile locale, cât și celelalte scurtinuri din acest an – parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Atuul social-democraților este o echipă de oameni care au demonstrat în viața personală, în domeniul lor de activitate, cât și o echipă care își dorește să schimbe în bine fața comunei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.