Fostul PNL-ist Romeo Sabou și-a anunțat candidatura la Primăria Șimleu Silvaniei din partea PSD. Ce a primit la schimb

Navo cover cover

Mai sunt câteva luni până la alegerile din septembrie 2024, iar primul candidat din județul Sălaj care a făcut anunțul oficial este ex-PNListul Romeo Sabou. După ce a crescut politic și l-a susținut pe condamnatul penal Septimiu Țurcaș, Romeo Sabou a întors armele și a trecut în tabăra PSD, migrație politică pentru care a primit și un post – loc de muncă – în cadrul Citadin Zalău.

Salajul liber Pub

Astăzi, 16 ianuarie, Romeo Sabou a ieșit cu un mesaj public pentru șimleuani. Întrebat dacă acest mesaj reprezintă anunțarea candidaturii la Primăria Șimleu, Romeo Sabou a susținut clar că „da”, mesajul reprezintă anunțarea candidaturii la Primăria Orașului Șimleu Silvaniei.

„Anul 2024 vine cu o nouă provocare, în spațiul politic și administrativ, atât în plan local cât și național. Cel mai probabil va fi un an greu însă de un singur lucru nu trebuie să vă îndoiți vreodată: am fost, sunt și voi fi alături mereu de nevoile oamenilor din micuța noastră urbe, de la copii, până la cei aflați la vârsta senectuții! Multă sănătate, prosperitate și împliniri alături de cei dragi vouă să aveți”, transmite Romeo Sabou, primul candidat anunțat în județul Sălaj în 2024.

De cealaltă parte, contactat, primarul din Șimleu Silvaniei, Cristian Mihai Lazăr, un tânăr de perspectivă care face treabă bună la poalele Măgurii ne-a declarat că nu este interesat de contracandidați, ci doar să facă treabă cât mai bună pentru șimleuani și să-și ducă la bun sfârșit proiectele importante demarate în comunitate.

 

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.