VEȘTI BUNE: încep lucrările la șoseaua de centură a Zalăului

Navo cover cover cover cover cover

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt s-a întâlnit în această dimineață cu reprezentanții firmei din China care vor construi șoseaua de centură a municipiului.

Salajul liber Pub

Ionel Ciunt a susținut imediat după întrevederea cu chinezii că lucrările vor începe zilele acestea. Concret, firma chineză marchează zilele acestea tot terenul unde urmează a se realiza construcția. Specialiștii Muzeului de Istorie vor interveni apoi pentru a realiza descărcarea de sarcină arheologică, iar cel târziu în luna mai utilajele vor intra pe șantier pentru a realiza investiția mult așteaptată de zălăuani.

Salajul liber Pub

Chinezii i-au tranmis astăzi lui Ionel Ciunt că au avut o lucrare în Serbia, pe care au terminat-o înainte de termen, iar toți muncitorii aduși special din China, dar și utilajele vor ajunge în curând la Zalău.

De altfel, primarul orașului a susținut cu tărie idea ca firma din China să contracteze și firme de pe plan local pentru transport de marfă și altele, fapt ce a fost acceptat de constructor.

„Se intră pe șantier! Zilele acestea marcăm terenul pe unde va trece tronsonul doi, apoi vine Muzeul să facă descărcarea de sarcină arheologică, iar cel târziu în luna mai a anului acesta încep lucrările la șoseaua de centură a orașului Zalău”, transmite Ionel Ciunt.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.