VESTE BUNĂ! La inițiativa primarului, se construiește un pod nou peste Someș între Benesat și Cheud

Navo cover cover cover

La inițiativa primarului din Benesat, Sorin Romocea, se va contrui un pod nou peste Someș între localitățile Benesat și Cheud. Acest lucru este posibil deoarece comuna Benesat are teren pe ambele maluri de Someș, inclusiv spre satul Cheud, ceea ce înseamnă că proiectul poate fi implementat direct de administrația locală din comună.

Salajul liber Pub

La pod s-a lucrat, ca la toate proiectele, pentru început, la studiul de fezabilitate. Urmează în viitorul apropiat să se realizeze toate demersurile, iar lucrările la pod să înceapă. Proiectul este foarte așteptat nu doar de către locuitorii din comuna Benesat, cât și de către cei din Năpradea.

Acest pod ar facilita accesul și în comuna Năpradea, ținând cont că podul peste drumul județean, care este direct în răspunderea lui Dinu Iancu-Sălăjanu este un pericol public. Chiar dacă a anunțat în urmă cu un an că acest pod va fi reabilitat, promisiunea a fost doar pe hârtie și în presă, pentru că nu este vorba de nimic concret.

„Avem aceste planuri de mai mult timp. S-a muncit la studiul de fezabilitate. Vom face acest pod peste Someș care să unească terenul comunei de pe ambele maluri, pentru că avem câteva terenuri și pe cealaltă parte de Someș, spre Cheud, și atunci putem realiza acest pod”, ne-a transmis primarul comunei Benesat, Sorin Romocea.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.