Primarul din Jibou, Dan Ghiurco și vicele Vlad Pașcalău, în vizită la fabrica Samtex care s-a retehnologizat

Navo cover cover cover cover

Primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, alături de viceprimarul Vlad Pașcalău au participat ieri, la invitația patronilor italieni – familia Campagnolo – la inaugurarea prin retehnologizare, a unei noi capacități de producție.

Salajul liber Pub

Dan Ghiurco susține că este remarcabil cum firma Frateli Campagnolo, investind în acțiunile fostei unități de stat Integrata în 1999, a transformat această unitate într-un lider în producția de echipamente sportive în decursul a 25 de ani.

Salajul liber Pub

Prin reinvestirea constantă a profitului obținut, au reușit să ridice această unitate pe harta producătorilor de prestigiu din industria sportivă.

Această inaugurare reprezintă nu doar o realizare în domeniul economic, ci și o dovadă a potențialului extraordinar al colaborării internaționale și a puterii investițiilor pe termen lung.

„Felicit eforturile și viziunea acestor parteneri și sunt convins că acest nou capitol va aduce beneficii semnificative atât comunității noastre, cât și întregii regiuni.  Mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect, de la conducerea fabricii, la angajați și comunitatea noastră în ansamblu. Jiboul nostru se mândrește cu astfel de inițiative și cu parteneriatele solide care aduc progres și prosperitate”, transmite primarul Dan Ghiurco.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.