Valeriu Crișan vorbește despre o lipsă de umanitate a Guvernului PNL, după ce s-a decis închiderea piețelor

Valeriu Crișan susține că închiderea piețelor este doar o lipsă de umanitate și de empatie a guvernului liberal.
Redăm integral mesajul de revoltă al liderului Pro România.
Decizia de închidere a piețelor s-a dovedit a fi cea mai dementă hotărâre pe care Guvernul Orban a putut să o ia în ultimele luni de zile. Ce au făcut ei a fost să închidă spațiile unde își vindeau mărfurile DOAR producătorii români.
S-au închis piețele, dar au rămas deschise supermarketurile, care oferă fix aceleaşi condiţii. Rezultatul? Mai mulţi oameni se vor înghesui în spaţii mai puţine şi vor fi mai expuşi virusului, iar producătorii români sau firmele mici care aveau tarabe prin pieţe vor da faliment.
S-au gândit cei din PNL cum să își scoată cămașa prin minunata soluție de a-i scoate pe cei din piețe în stradă, la tarabe improvizate sau, acolo unde s-a putut, să dărâme pereții piețelor. Cel mai inuman lucru care putea fi făcut de un guvern: să pună oamenii să își vândă marfa în frig, în ploaie, fără niciun fel de acoperiș.
De ce nu stau Orban și Iohannis, împreună, câte 12 ore pe zi timp de 2 – 3 zile să vândă la tarabe?
De ce nu i-au obligat pe cei din supermarketuri să își scoată produsele în stradă? Pentru că le e frică de marile corporații?
Nu există om lucid, zdravăn la cap care să fi înţeles logica acestei hotărâri a CNSU şi a guvernului. Mai grav e că Guvernul nu o schimbă, fiindcă e campanie şi nu vrea să recunoască faptul că a facut o prostie.
Efectele acestei măsuri le vom vedea în scurt timp: faliment, oameni disperați, fără niciun fel de venituri. Dar nu e problemă pentru Orban și PNL atât timp cât ei vor fi în continuare la putere.
Guvernul Orban se dovedește a fi cel mai sinistru exemplu de lipsă de umanitate și de empatie.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.