Romeo Sabou este susținut de foștii colegi din PNL, migrați în partidele lui Tăriceanu și Ponta

cover cover casador

La sediul PSD Sălaj a avut astăzi o mare întâlnire pentru semnarea unui protocol de susținere a candidatului PSD din Șimleu Silvaniei de către partidele ALDE (Călin Popescu Tăriceanu) și Pro România (Victor Ponta).

Salajul liber Pub

Astfel, liderii ALDE și Pro România s-au aliat cu PSD pentru a susține fostul lor coleg de partid din PNL, pe Romeo Sabou.

Trebuie spus că toți cei trei lideri politici care s-au îmbrăcat astăzi în haina PSD-istă erau până de curând colegi în PNL Sălaj. De altfel, Romeo Sabou și cu Valeriu Crișan au aceeași soartă politică, au vrut să candideze din partea PNL la funcția de primar, dar au fost înlocuiți de liberali.

ALDE Sălaj este condus la ora actuală de Valeriu Crișan, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj din partea PNL, iar Pro România este condus în Sălaj de Alin Ungur, fost membru marcant al tineretului din PNL.

În total, ALDE și Pro România au obținut la ultimele alegeri din Șimleu Silvaniei 291 de voturi aduse de Pop Silvășan Dan, un alt PSD-ist migrat politic la Pro România și acum reîntors la PSD.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.