Valeriu Crișan explică măsurile pe care Victor Ponta le vrea pentru dezvoltarea României

Navo cover cover

Valeriu Crișan, candidatul Pro România Sălaj la funcția de deputat explică care sunt măsurile pe care partidul, în frunte cu Victor Ponta vrea să le aplice pentru dezvoltarea României.

Salajul liber Pub

Valeriu Crișan susține că Victor Ponta este cel care, în 2011, când nimeni nu putea să învingă gașca Băsescu-PDL, a reușit să pună la masă cele două partide care se urau de peste 20 de ani, a făcut un program de guvernare, a câștigat alegerile și a scos România din criză.

Orice direcție de negociere a PRO România pleacă de la capacitatea de implementare a celor 5 măsuri pe care nu le-a contestat nimeni.

1.Primul lucru pe care l-ar face Pro România la Guvernare ar fi să redeschidă unitățile de învățământ .
2. Avem nevoie de un venit minim de criză. Sunt foarte mulți români săraci care au rămas fără niciun venit, sunt foarte mulți cei care se întorc din diaspora că nu mai au de lucru și aici nu au
nicio sursă de câștig. Trebuie să le asigurăm banii de supraviețuire.
3. 80% dintre IMMuri se vor închide în 2021 dacă nu facem ceva să le salvăm. Putem să le scutim de taxe și impozite, dar cu o condiție, să nu dea oameni afară anul viitor.
4. Trebuie implementat de urgență Programul Național de Testare.
Este singura soluție de control și combatere a răspândirii COVID. Nu poți să ții oamenii în case la nesfârșit, dar poți să testezi repetat, să izolezi bolnavul, nu omul sănătos.
5. Trebuie să redăm demnitatea celor care îmbracă haine militare, prin revenirea la legea 223/2015, în forma adoptată inițial. Cei care-și sacrifică viața pentru țară trebuie să aibă siguranță că nu vor fi

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.