După ce a REFUZAT mai multe proiecte culturale inedite, Sergiu Panie (PSD) îl acuză pe Dinu Iancu că distruge cultura

sos de centura cover cover

Sergiu Panie, liderul grupului consilierilor PSD din Consiliul Județean Sălaj a refuzat mai multe proiecte culturale inedite în perioada sa de vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj. Cel mai spectaculos proiect, scris de două ori de către inițiator, dar refuzat tot de atâtea ori de către acesta a fost „Ziua Plutașilor”, un proeict cultural care avea ca scop refacerea drumului sării pe Someș, cu participarea copiilor de pe întreaga Vale a Someșului din județul Sălaj. Sergiu Panie l-a pus pe inițiator să scrie proiectul de două ori, așa cum ne mărturisește și acesta, iar apoi s-a trezit că este respins pentru că „nu vrea domnul Marc”.

Salajul liber Pub

Un alt proiect cultural respins de PSD-iști a fost cel al Asociației „Lupii Albi”, o organizație ce reunește numeroși cascadori din România foarte apreciți, fiind inclusiv actori în filme românești celebre (lăsăm un video la final cu o piesă de teatru pe care au vrut să aducă aceștia în Sălaj).

Parfumuri

Totuși, consilierii județeni ai PSD Sălaj, conduși de liderul de grup Sergiu Panie au postat astăzi un mesaj în care ne anunță că Dinu Iancu Sălăjanu distruge cultura pentru că a tăiat câteva mii de lei de la aceste instituții din buget.

Parfumuri

De altfel, gestul lui Dinu Iancu este de apreciat, arătând că sunt lucruri mult mai importante pentru județ, precum dezvoltarea acestuia care trebuie finanțate.

Salajul liber Pub

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.