Vacanță de vis în Sălaj, la preț decent, cu acces la piscină, centru SPA, jacuzzi și cameră cu priveliște de poveste

Navo cover Navo cover

Vrei să ieși la relaxare, să mai scapi de oraș și să te bucuri de viață într-un colț de rai? Îți propunem să descoperi un loc de poveste din Sălaj, care, cu siguranță, te va uimi: Aquangar, o locație premium, la preț decent, potrivită pentru cei care vor să respire aer curat, să se relaxeze în piscină și să se răsfețe cu bucate delicioase.

Locația este situată în orașul Cehu Silvaniei, pe un drum lateral, iar odată ajuns aici te vei putea bucura de un peisaj spectaculos, cât și de facilități de patru stele, așa cum este cotată locația de specialiștii în domeniu.

AQUANGAR. UNDE? În Cehu Silvaniei, la 32 km de Zalău, la 40 km de Baia Mare, la 47 km de Satu Mare

Locația este destinația perfectă pentru a te relaxa în vacanță, și chiar pentru un weekend, dacă timpul nu îți permite să stai mai mult aici. Pe lângă facilitățile de cazare, piscină, centru SPA, jacuzzi și saună, locația mai dispune de un complex sportiv, cu terenuri de tenis de câmp, fotbal și numeroase alte activități.

Să povestim puțin despre cazare. Locația dispune de un apartament pentru 4 persoane, cu două dormitoare, unul cu priveliște spectaculoasă asupra zonei, dar și un living spațios, cu acces direct la piscina exterioară. Pe lângă acest apartament, în noua pensiune deschisă în acest loc există 6 camere king size cu pat matrimonial și 6 camere twin size.

Pe lângă spațiile de cazare, cei de la Aquangar oferă și acces la piscina exterioară pe timpul verii. Piscina a fost de curând deschisă, apa este foarte curată, încălzită și așteaptă turiștii să se relaxeze. Prețurile de intrare, dacă nu ești cazat aici depinde de perioadă. Astfel, prețurile încep de la 40 de lei în timpul săptămânii și ajung la 60 de lei duminica. În preț este inclus și șezlongul. Piscina de la Aquangar este cea mai mare ca dimensiune din județul Sălaj, având 20 de metri lungime pe 7 metri lățime.

De anul acesta, cei de la Aquangar au disponibilă și o zonă de SPA, cu piscină interioară dotată cu jacuzzi, dar și saună. Piscina interioară are pereți mari de sticlă, astfel încât locația este o atracție atât pe timp de iarnă, când poți admira peisajul spectaculos din zonă, cât și pe timpul verii, când te poți relaxa aici.

Și bucătăria este una aparte, maestrul bucătar fiind un profesionist în domeniu, cu mulți ani de muncă în bucătăriile din Italia. Aici poți găsi atât preparate tradiționale, cât și scăriță gătită după o rețetă specială sau pizza casei, realizată după o rețetă italiană.

În timpul săptămânii, dacă te cazezi aici și vrei să beneficiezi de o ofertă specială, gazdele ți-au pregătit un sejur cu mic dejun inclus, acces la piscină, saună, centru SPA cu jacuzzi la 340 de lei, preț pentru două persoane, adică doar 170 de lei de persoană. Prețul crește în weekend, când această ofertă este de 400 de lei pentru două persoane, adică 200 de lei de persoană.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.