USR Sălaj susține că primarul Ionel Ciunt MINTE

casador cover

Într-o postare oficială a celor de la USR Sălaj, partidul condus de senatorul Cristian Viașu acuză administrația PSD din Zalău, în frunte cu Ionel Ciunt de minciună în ceea ce privește realizarea șoselei de centură a orașului, tronsonul al doilea.

Salajul liber Pub

USR-iștii susțin că patru ani, cât a fost Ciunt primar și PSD la Guvernare, aceștia nu au făcut nimic pentru proiectul șoselei de centură a municipiului.

Textul USR Sălaj se intitulează „Șoseaua de centură a Zalăului și minciunile administrației PSD” și îl redăm integral.


USR SĂLAJ:

Timp de 4 ani d-l primar PSD și colegii dânsului din județ și guvern nu au făcut mai nimic pentru ca Zalăul să aibă șosea de centură, dar acum se arată foarte interesați în presa locală de soarta proiectului. Mai mult domnul primar aruncă în spațiul public informații prin care își arogă merite în începerea lucrărilor la centura orașului. Domnule primar, vă aducem aminte că ați promis, începând din 2016, în fiecare an, începerea lucrărilor, dar până nu a plecat guvernul PSD de la conducerea țării nu s-au făcut mai nimic pentru infrastructura din județ, și vă punem câteva întrebări:

dacă ați avut permanent în atenție acest proiect atunci de ce nu ați citit studiul de fezabilitate al centurii Zalăului în care se se scria că râul Mureș străbate Zalăul? Bănuim că știți, Zalăul este străbătut doar de Valea Zalăului, nu de râul Mureș.

ca PRIMAR al municipiului și cu un secretar de stat în minister, știați că licitaţia pentru o porţiune din centura Zalău a fost demarată fără a exista şi proiectul tehnic, ci doar un studiu de fezabilitate, ceea ce a făcut ca nici un investitor serios să nu se implice?

domnule primar Ionel Ciunt de ce, începând din 2016, ați promis în fiecare an că încep lucrările la autostradă? Nu ați cunoscut realitatea ( deși sunteți PRIMAR) sau ați preferat să îi mințiți pe zălăuani în speranța că vin alegerile, trec alegerile… și zălăuanii ,,vor uita,,?
După 4 ani în care PSD Sălaj a condus orașul și au avut reprezentanți în guvern, Zalăul a fost până în anul 2020 în aceeași situație ca și în 2016. Fără șosea de centură, fără ca măcar să înceapă lucrările.

Acum, cand lucrurile au început să se miște odată cu schimbarea ,,echipei PSD,, de la Ministerul Transporturilor e ușor să vă arogați merite.

Probabil și începerea lucrărilor la Autostrada Transilvania se datorează tot dvs.?
Pentru zălăuani contează mai puțin de ce nu ați reușit 4 ani să mișcați lucrurile: ori nu ați vrut ori guvernul PSD nu v-a sprijinit. Important este că lucrurile încep să se miște în privința infrastructurii din Sălaj, și acest fapt nu este nici într-un caz meritul PSD.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.