Cunoscuta avocată Iulia Costina, noul prim-vicepreședinte al TSD Sălaj

Navo cover cover cover

Cunoscuta avocată din Sălaj, Iulia Costina a fost aleasă în urma Congresului TSD Sălaj noul prim-vicepreședinte al organizației județene de tineret a PSD.

Salajul liber Pub

Iulia Costina este una dintre cele mai apreciate avocate din Sălaj, aceasta fiind din tabăra lui Vlad Pașcalău în lupta din cadrul TSD Sălaj. Iulia Costina s-a remarcat de-a lungul timpului atât în profesia sa, pe care o desfășoară într-un mod exemplar, cât și ca un om cu inimă mare.

Astfel, avocata sălăjeană a pus pe picioare Asociația „Tinerii Sălăjeni”, pe care o și conduce, și prin care a ajutat până acum numeroși copii din județ, având mai multe acțiuni caritabile.

De altfel, Iulia Costina a sprijinit-o și pe Corina Țurcaș atunci când a pus pe picioare Asociația „Împreună-i vom face fericiți”.

De remarcat că Iulia Costina a fost o voce puternică în TSD Zalău și pentru că a ținut cu dreptatea, a intrat în dizgrația lui Călin Forț, președintele PSD Zalău, care mereu a încercat să o îndepărteze sau a amenințat-o cu diferite sancțiuni pe linie de partid.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.