Dana Crișan, aleasă președintele OFL Sălaj în prezența ministrului Lucian Bode

Navo cover Navo cover

În prezența ministrului de Interne, Lucian Bode, femeile din PNL Sălaj și-au ales ieri noua echipă de conducere. Dana Crișan a fost reconfirmată pentru încă un mandat în fruntea OFL Sălaj.

Salajul liber Pub

La eveniment au participat peste 150 de doamne liberale din Sălaj, dar și Lucian Bode – secretar general al PNL și ministru de Interne, Dinu Iancu Sălăjanu – liderul PNL Sălaj și președinte al Consiliului Județean Sălaj, Florica Cherecheș – președinte OFL România, Mihaela Suciu – prim-vicepreședinte OFL, Daniela Nicolescu – secretar general OFL, Alina Ristea – președinte OFL Satu Mare, Valeria Brezovski – președinte OFL Maramureș, Cristina Trăilă – deputat, Anca Hendea – secretar de Stat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Bogdan Ilea – secretar de stat în Ministerul Justiției, Adriana Sabou – subprefect al județului Sălaj, Bârsan Claudiu – vicepreședintele Consiliului Județean, Crișan Mihai – Președinte PNL ZALĂU, primari, consilieri județeni și alți lideri liberali din județ.

Dana Crișan va face echipă cu prim-vicepreședinții Angelica Lazăr (singura femeie primar din județ) și Eugenia Ilinca (consilier local în Șimleu Silvaniei), iar secretar general a fost propusă și validată Zamfira Pușcaș. De asemenea, din noul BPJ al OFL vor mai face parte: vicepreședinții – Pop Eugenia, Rus Anca, Bostan Ramona, Mureșan Mihaela, Chiș Iuliana, Sabău Florina, Ianchiș Ludovica, Rastău Mirela, Vlășan Angela, Băltan Petruș Rada.

Membrii BPJ – Lipo Angela, Pănican Mona, Bande Niculina, Chende Livia, Gorgan Daniela, Hodiș Marinela, Jurca Anca, Lar Ana Maria, Matei Loredana, Molnar Gabriela, Oșan Aurica, Panait Ana Maria, Costruț Larisa, Stanca Ioana. Președinte al Comisiei de Arbitraj va fi Mureșan Codruța, al Comisiei de Statut și Regulament Pușcaș Florica, iar Monica Ernszt trezorier.

Ca secretar general adjunct au fost validate și Buzura Cristina și Coman Cristina.

„Am acceptat cu mare bucurie invitația să le fiu alături și să le transmit un mesaj de încredere și susținere. Am fost alături de prieteni, de o echipă unită care pune suflet în tot ceea ce face. Felicitări, Dana Crișan, pentru reconfirmare, precum și întregii tale echipe, alături de care sunt convins că vei construi și pe mai departe proiecte de suflet, cu impact major pentru comunitatea sălăjeană.
Mă leagă multe amintiri frumoase de organizația de femei liberale din Sălaj, împreună cu care am dus multe bătălii politice cu rezultate bune pentru filiala noastră. Femeile liberale din Sălaj sunt o organizație puternică, cea mai vizibilă din județ, o voce importantă în viața politică județeană și națională. Ne bazăm pe voi, pe implicarea voastră, pe tactul cu care gestionați situații delicate, dar mai ales pe profesionalismul cu care abordați provocările. Succes pe mai departe și să rămâneți la fel de active și îndrăznețe. Împreună suntem mai puternici, împreună suntem echipa liberală sălăjeană”, a transmis Lucian Bode, după alegeri.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Pâine și sare , nu le-au servit? Ianchis Dinu le-a cântat? Dacă astea nu s-au întâmplat , niciun “farmec” nu au avut alegerile!!!!👎👎👎