USR Sălaj cere demisia ministrului Bode, la doar un an după ce au candidat împreună

Navo cover cover

USR Sălaj îi cere în mod oficial demisia ministrului de Interne, Lucian Bode, cel care este și președintele PNL Sălaj și cel alături de care, USR-iștii susțineau la alegerile locale același candidat – Florin Iordache la Primăria Zalău și Dinu Iancu Sălăjanu la Consiliul Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

USR Sălaj a postat pe pagina oficială a partidului un mesaj prin care susține că Lucian Bode trebuie să plece de la Ministerul de Interne.

USR Sălaj: „Cazul Raisa”, „cazul Bolintin”, „cazul Onești”, „cazul Pitești”, „cazul Arad”. După fiecare caz, am fost anunțați că „începe reforma în poliție”. Reforma nu doar că nu a început, dar ministrul de Interne, Lucian Bode, ne-a arătat că nu e capabil să gestioneze ministerul. Zilnic, Poliția își arată incompetența, în timp ce Jandarmeria își abandonează misiunea la apariția primelor bande de extremiști conduse de AUR, iar la frontiera de nord a țării, traficanții trec pe sub nasul și radarelele poliției de frontieră fără a fi deranjați.
Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt USR PLUS: ,,Lucian Bode trebuie să plece. Este nevoie de un nou ministru de Interne, unul care să nu se lase condus de miliţienii din acest minister şi să fie curajos, să facă modificările de care este nevoie.”

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.