Nicolae Olar îi răspunde lui Ionel Ciunt: „vă deranjează că USR pune întrebări?”

cover cover casador

În legătură cu comunicatul PSD Sălaj „Nepriceperea și reaua-credință trimite USR-PLUS în extrema ridicolului”  eu, Nicolae Olar, consilier județean al USR Sălaj, precizez următoarele:

Salajul liber Pub

– în postarea la care comunicatul PSD face referire, am pus, tocmai pentru a fi imparțial, comunicatele ambelor instituții, atât ale Consiliului Județean cât și ale Primăriei Zalău astfel încât, zălăuanii și sălăjenii să aibă acces la datele oficiale.

– noi cei din USR continuăm să credem că a pune întrebări administrației locale, indiferent de cine e condusă, este un drept fundamental al fiecărui cetățean. Chiar daca acest lucru probabil deranjează, vom continua să punem întrebări pentru că ne dorim ca cetățenii să fie informați corect

– Cred cu tărie că, mai presus de apartenența politică în cazul administratiei locale este omul ales de cetățeni. Mi-aș fi dorit ca lămuririle tehnice să vina din partea Primăriei Zalău nu din partea PSD, pentru că, nu PSD reprezinta primaria, ci Instituția Primarului.
Cetățenii vor în relația cu Primăria Zalău un dialog cu reprezentanții Primăriei Zalău nu cu PSD Sălaj

– dacă cei din PSD Sălaj sunt deranjați de întrebări ( de exemplu ,,cât a costat site-ul primăriei Zalău și ce oferă el zălăuanilor,, ) le readuc aminte că a trecut epoca Dragnea în care românii erau făcuți ,, șobolani,, pentru că își permiteau să ,,deranjeze,,

– poate cei din PSD Sălaj ar trebui sa fie deranjați in primul rând de problemele orașului nostru, nu de întrebări, firești într-o democrație, puse administratiei locale.
Și le dau un singur exemplu: celebrele dale din trotuarul proaspăt terminat din Dumbrava, dale care deja au luat-o la vale și care sunt un real pericol pentru cetățenii care trec prin zonă. PSD Sălaj are astfel șansa să le arate cetățenilor că îi interesează cu adevărat problemele Zalăului și să atragă atenția despre aceasta situație celor în drept să rezolve problema.

COMUNICAT DE PRESĂ

Nicolae Olar, consilier județean al USR Sălaj

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.