Un tânăr, sprijinit de un antreprenor local, a făcut zilnic naveta între Zalău și vama Sighet pentru a ajuta la transportul refugiaților din Ucraina

Navo cover Navo cover

Kiss Tibor (20 de ani) a făcut zilnic naveta, de când a început războiul, între vama Sighetu Marmației și Zalău. Acesta a ajutat deja numeroși refugiați din Ucraina atât cu alimente, cât și cu o masă caldă și transport.

Astfel, tânărul zălăuan mergea încărcat de fiecare dată cu duba plină la vama Sighetu Marmației, unde transporta alimente și apă care rămânea în granița, iar înapoi aducea refugiați.

Acesta susține că a dat peste un grup mare de studenți de origine libaneză care învățau la o universitate din Ucraina. Aceștia au ajuns în vama Sighet cu trenul, iar frontiera au trecut-o pe jos. Fiecare grup de studenți a fost așteptat de tânărul zălăuan care i-a transportat la Zalău sau Cluj-Napoca de unde au luat mijloace de transport în comun pentru a ajunge la București, la Ambasada Libanului.

Tânărul zălăuan a fost sprijinit de antreprenorul Alin Buboi, cel care deține un magazin de gresie de lux. Alin Buboi și-a pus la dispoziție duba pentru transport, iar alături de prietenii săi au pus mână de la mână pentru a cumpăra alimente.

Distribuie articolul
Comentarii: 4

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Ba nu va este rusine sa profitati de necazul altora.Ce urmaresti prin astea Buboi si nu numai tu si altii din oras??? un scaun caldut prin primarie.De ce nu mergeti sa ajutati oameni nevoiasi tragedii care se intampla in fiecare zi in jurul vostru???mergeti doar cand se mediatizeaza cazul.Nu l-am vazut pe nici unul sa mearga cu sacul de jucarii sau sa isi dedice 2-3 ore intr-o saptamana cu copii orfani de la centrul SPERANTA,am dat un ex.si sunt multe altele.RUSINE si voua si celor care mediatizeaza astfel de cacaturi

    1. Ba dobitocule, eu subt Alin Buboi , nu I ok nici sa te bag în seama, da cum îți permiți ma sa acuzi fără sa știi? Tu știi. A soția mea a fost voluntar la centrul acasă? Tu știi ca împreună cu alții am făcut casa unui copil deștept dar sărac? Tu știi cât am donat la spitale și la cazuri sociale? Hai sa ti arat mai jegosule , nu am cerut sa mi pomenească nimeni numele, nici sa ma laud cu ce fac , dar cred în puterea exemplului , în schimb tu nu ești decât un animal frustrat, ce am eu ma de câștigat? Cine ce sa mi dea ? Da ne vedem la o cafea dacă te tine , sa ti arat și alte fapte care le am făcut, în fine , omenirea mici , prosti și frustrați, eu sa I ajut cu tot ce pot , am copil și macar sa alin puțin din suferință copiilor Ucrainieni , m am oferit sa plătești cazare și mâncare pt o mama cu copii, dacă v a fi nevoie și v or rămâne orfani ma ofer primu sa înfieze unu din Ucraina!

      1. Ha Ha Ha eu nu cred ca vrei sa te intalnesti cu mine… orcum cand ne vedem prin oras o sa iti atrag atentia asupra limbajului ,eu nu te-am facut nici dobitoc nici jegos desi dupa gramatica din textul tau!!!! Asculta-ma ne cunoastem personal,eu nu intru in polemici pe net cum ai tu obiceiul cu Mihalache cu Marian eu daca am ceva de spus iti spun in fata. Daca erai un om de bine nu iti aparea numele in presa locala si nici nu te deranja comentariul meu.Oamenii care fac cu adevarat bine tac si fac.

        1. Oricând vrei ne vedem , cine p mei crezi ma impresionezi? Eu am spus cine sunt , tu nu , ce dracu crezi ma ca am zis eu sa facă asta reclama ? M am trezit cu articolul și după au sunat și alții ca vor sa se implice , asta I puterea exemplului , pariu ca tu nu ai dat un pahar cu apa în viata ta la nimeni , chiar dacă îmi mai apare numele când fac ceva bun sa știi ca nu e nici 10% din câte fac, asa sunt eu , om și da ma laud cu asta , ajut echipa de Box, ajut copii amărâți, ajut bolnavii, bătrânii, fac cât pot sau poate mai mult decât îmi permit, dar fac lt ca Dumnezeu a fost bun cu mine , asa ca te așteaptă la discuții fata în fata dacă nu ti palce comentariul meu sau te ai simțit insultat, nu te mai agita degeaba , fii om dacă poți, dacă nu lasa sa fim cei care ne dorim cu adevărat!