Un proiect inedit al consilierilor județeni de la USR, pus în practică de către Consiliul Județean Sălaj

Navo cover cover

Consilierii județeni ai USR Sălaj, Nicolae Olar și Cosmin Ardelean au propus pe data de 9 iunie realizarea unui scut anti-grindină în județul Sălaj. Idea a fost îmbrățișată de către administrația județului, în frunte cu Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj care a anunațt că a demarat demersurile necesare pentru realizarea unei astfel de investiții.

Salajul liber Pub

Nicolae Olar, consilier județean USR Sălaj: În data de 9 iunie am trimis o interpelare în calitate de consilier județean Președintelui CJ Sălaj, privind situația unui sistem antigrindină in județul nostru, atrăgând atenția asupra efectelor negative pe care fenomenele meteorologice de acest tip le au în ultimii ani în județul nostru. Dădeam astfel ca și exemplu colaborarea între județul Satu Mare și județul Szabolcs Szatmar Bereg din Ungaria pe aceasta temă.
Menționez că și în trecut USR Sălaj a făcut demersuri către CJ Sălaj în vederea implementării unui sistem antigrindină.

Astăzi (n.r. – 18 iunie) CJ Sălaj anunță că are in vedere un astfel de proiect antigrindină în județul Sălaj. Salut astfel, împreună cu colegii mei faptul că acum, cererea și preocuparea noastră pe acest subiect a fost luată în considerare de către conducerea județului și așteptăm ca propunerea noastră, implementarea unui sistem antigrindină în județul Sălaj, să fie pusă în practică cât de curând.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.