Un lider PMP Sălaj explică de ce își doresc românii reducerea numărului de parlamentari

Salajul liber Pub Salajul liber3

Secretarul PMP Sălaj, Marius Blaj a ieșit cu o reacție publică prin care explică de ce românii își doresc reducerea numărului de parlamentari, proiect propus de președintele pMP, Traian Băsescu și votat prin referendum.

Salajul liber Pub

„De ce își doresc românii atât de mult reducerea numărului de parlamentari? Nu pentru valoarea bugetului Parlamentului. Pentru că, să recunoaștem: dacă sunt 300 de parlamentari, sau 350, sau 500, bugetul național nu crește sau scade atât de mult”, susține Blaj.

Marius Blaj explică faptul că românii își doresc reducerea numărului de parlamentari pentru că sunt de părere că aceștia nu fac nimic pentru popor.

„Asta e problema Parlamentului: românul nu vede că viața lui se îmbunătățește datorită măsurilor luate de Parlament. Ce vede în Parlament? În Parlament vede doar scandaluri. Alegătorul s-a săturat de aceste scandaluri, mai vrea ceva și pentru binele lui. Alegătorul spune: eu l-am trimis în Parlament, vreau să facă ceva și pentru mine. Dar trece timpul și alegătorul nu simte că primește ceva în schimb. Acesta este motivul pentru care românii doresc reducerea numărului de parlamentari. Și îi înțeleg perfect”, este părerea lui Marius Blaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.