Un consilier local al USR Zalău laudă o investiție a Primăriei din oraș, dar are totuși o solicitare importantă către primarul Ciunt

cover cover

Consilierul local al USR Zalău, Gabriela Carmen Olar laudă noua investiție din zona Coada Lacului, acolo unde s-a amenajat un parc modern. Totuși, USR-ista are o nemulțumire și o solicitare importantă către primarul Ionel Ciunt, pe care o va susține inclusiv în următoarea ședință a Consiliului Local Zalău.

Salajul liber Pub

Gabriela Carmen Olar: „Nu există bucurie mai mare decât cea pe care o putem vedea în ochii copiilor noștri atunci când sunt mulțumiți. Și când sunt ei mulțumiți și fericiți atunci când sunt mici? Exact! Atunci când se joacă. Dar pentru a fi fericiți, ei trebuie să aibă un mediu prietenos și sigur la locul de joacă.

Salajul liber Pub

Acum câteva zile a fost inaugurat parcul din zona Lukoil ( Coada Lacului) . Un parc de joacă frumos,apreciat atât de cei mici cât și de cei mari.Totusi , aș atrage atenția asupra siguranței copiilor care se joacă în acest parc.Cred că este necesar un gard de protecție sau/și eventual limitatoare de viteza , ținând cont că în zonă este un trafic foarte mare.Voi propune acest lucru în următoarea ședință a Consiliului Local. Să punem siguranța copiilor noștri pe primul plan!”.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.