Tinerii din PSD merg astăzi la dezbaterea lui Dinu Iancu Sălăjanu

Navo cover cover cover

Dinu Iancu Sălăjanu, alături de Lucian Bode și Rareș Bogdan se întâlnesc astăzi cu tinerii din Zalău într-o dezbatere publică de la ora 19.00 în Parcul Central.

Salajul liber Pub

Liberalii au anunțat că dezbaterea nu este un eveniment politic, ci unul în care vor să dezbată lucruri cu tinerii din oraș. Pentru că nu este un eveniment electoral și-au anunțat prezența atât cei de la PNȚCD, cât și cei de la PSD, sperând ca în cele din urmă să obțină o dezbatere cu Dinu Iancu Sălăjanu, liberalul care vrea să conducă destinele județului.

„Am aflat și noi, tinerii social democrați din Sălaj, despre întâlnirea de azi de la ora 19 din amfiteatrul parcului central din Zalău, întâlnire organizată de europarlamentarul Bogdan și candidați la alegerile locale. Deoarece în anunț spun că va avea loc o discuție liberă între organizatori și tineri despre ideile, proiectele și dezvoltarea locală, ne simțim invitați și noi. Am înțeles că nu ar fi vorba de o întâlnire politică sau electorală, iar noi suntem tineri, avem idei, avem întrebări, locuim în aceeași comunitate. Viitorul orașului și al județului ne privește pe TOȚI”, este mesajul lui Ovidiu Costinaș, președintele organizației de tineret a PSD Sălaj.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.