Tânărul viceprimar din Jibou, Vlad Pașcalău s-a întâlnit cu membri ai Casei Regale din Dubai

sos de centura cover cover

Tânărul viceprimar din Jibou, Vlad Pașcalău (30 ani) participă zilele acestea la World Fashion Festival Awards Dubai, un eveniment exclusivist destinat modei și promovării turismului. Evenimentul se organizează în Dubai, iar tânărul viceprimar din Jibou a fost desemnat de un juriu internațional să promoveze Transilvania în cadrul acestui eveniment.

Salajul liber Pub

În cadrul evenimentului, Vlad Pașcalău a fost primit la discuții și de membri ai Casei Regale din Dubai. Acesta a avut discuții importante cu membri ai familiei regale din Dubai. Printre altele, Pașcalău a dăruit și mai multe cadouri inedite pentru cel care este cunoscut drept Fazza, Primțul Moștenitor al Dubaiului, pe numele său real – Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum. Printre cadouri s-a numărat inclusiv un portret din mărgele reaizat de cunoscuta tanti Margareta (Muntean Margareta) din Someș-Guruslău.

Parfumuri

În cadrul discuțiilor, Vlad Pașcalău i-a invitat pe reprezetanții Casei Regale din Dubai să viziteze România, în special zona Jiboului, dar a tânărul viceprimar ne-a mărturisit că le-a lansat disponibilitatea Primăriei Jibou de a realiza un parteneriat cu ei pentru a dezvolta orașul.

Parfumuri

La gala festivă, datorită lui Vlad Pașcalău, invitații au putut urmări și un film de promovare al orașului Jibou, clip care a ridicat sala în picioare, fiind aplaudat la scenă largă și foarte apreciat.

„Am plâns, la propriu, când am văzut că toată sala, oameni mari din întreaga lume aplaudă orașul Jibou și meleagurile sălăjene. Am avut onoarea să am o întâlnire cu reprezentanți ai Casei Regale din Dubai pe care i-am invitat să investească în Jibou, iar răspunsul lor a fost afirmativ”, a fost reacția lui Vlad Pașcalău

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.