Tânăr din Cluj, specialist în infracțiuni în Sălaj – a furat, după care a condnus un auturism radiat din circulație

sos de centura cover cover

Pe 8 ianuarie, la ora 14.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Sălaj, au depistat prin localitatea Fildu de Jos un tânăr de 23 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism radiat din circulație, din data de 8 mai 2021.

Salajul liber Pub

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta transporta un balot de lucernă pe care l-ar fi sustras, împreună cu doi adolescenți de 17, respectiv 18 ani, ambii din județul Cluj, de pe proprietatea unui bărbat din localitatea Fildu de Jos.

Parfumuri

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de furt și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Parfumuri

Poliţiştii rutieri rămân în continuare la datorie şi vor acţiona pentru fluidizarea traficului, prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar şi pe linia prevenirii şi depistării celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.