Sorin Țîrlea explică de ce a decis să intre în politică și să candideze la Primăria Crișeni

Navo cover cover

Sorin Țîrlea(60 de ani), candidatul PSD la funcția de primar în comuna Crișeni a ieșit astăzi public cu un mesaj în care explică raționamentul care a stat la baza deciziei de a candida.

Salajul liber Pub

Sorin Țîrlea susține că din dorința de a administra eficient comunitatea Crișeni, anunță oficial că intră în competiția electorală locală și este candidat pentru primar al comunei.

Sorin Țîrlea: Reprezint Partidul Social Democrat Sălaj, pentru că aici am alături o echipă cu rezultate concrete și sprijin necondiționat pentru a dezvolta, așa cum este nevoie, cea mai bogată comună din județ. Avem exemplul administrării eficiente și a dezvoltării durabile a Zalăului, ca și al altor comune conduse de primari social-democrați, prin fonduri europene și guvernamentale. Am motive multe să fiu absolut convins că și la noi se poate!
Candidez din dorința de a crește calitatea vieții în toate satele comunei noastre, prin investiții care să asigure confort, educație, sănătate și mediu curat.
Vă chem alături de mine în acest drum electoral și comuna Crișeni să aibă, din 9 iunie, un #Primar_pentru_TOȚI oamenii, indiferent de etnie, religie sau orientări politice!
Timpul este important pentru fiecare dintre noi. La Crișeni, cu toții am așteptat destul lucruri concrete.
Așa cum mă cunoașteți, sunt omul faptelor, responsabil și sincer.
Pornesc la drum cu gând bun și vă asigur că am maximă responsabilitate în fața fiecărui om!
Să facem fapte bune împreună pentru viitorul locului frumos în care am ales să trăim!

 

Cine este Sorin Țîrlea?

Nicolae Sorin Țîrlea s-a pensionat în urmă cu 3 ani, la frumoasa vârstă de 57 de ani, din care 30 de ani munciți în cadrul Poliției Române și alți 9 petrecuți în sportul de performanță. Acesta este decorat cu „Semnul Onorific în Serviciul Patriei”, după o carieră îndelungă în folosul cetățenilor.

Nicolae Sorin Țîrlea a început să practice volei de performanță în anul 1982, sport care i-a adus numeroase bucurii și realizări atât pe plan personal, cât și cu echipele la care a jucat. A făcut parte din lotul celor de la Voința Didactica Victoria Zalău (VDV Zalău), apoi a jucat la Electrotehnica Bistrița, iar în perioada 1986 – 1991 a fost un jucător important la Elcond Zalău în Divizia A.

În anul 1991 a ajuns în Poliția Română. A renunțat la volei și s-a dedicat profesiei de polițist. În perioada 1991 – 1993 a activat la Postul de Poliție Meseșenii de Jos, apoi între 1993 și 1997 a fost la Serviciul Evidența Populației, ca din 1997 până în 2005 să facă parte din Serviciul Poliție Rutieră.

În anul 2005 a ajuns la Serviciul de Înmatriculări și Permise. Un an mai târziu dobândește gradul de ofițer după ce a trecut cu succes examenul. Tot atunci a primit și funcția de șef compartiment înmatriculări, funcție pe care a deținut-o până în anul 2021, atunci când s-a pensionat.

A fost inclusiv examinator auto, atât la proba practică (traseu), cât și la sală. A examinat peste 20.000 de sălăjeni, și cu mândrie susține că peste 70% din elevii pe care i-a examinat au trecut proba practică. A fost inclusiv examinator pentru cei care voiau să dețină perims de tractor (atunci când era necesar) sau de camion.

Experiența și profesionalismul său au fost apreciate de majoritatea colegilor cu care încă mai ține legătura. S-a pensionat având gradul de comisar șef, iar acum este colonel în rezervă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.