Europarlamentarul Cristian Terheș protestează mâine, în stradă, împotriva Guvernului

Navo cover cover cover

Zeci de sindicaliști vor protesta mâine, de la ora 9.30, împotriva Guvernului de coaliție în fața Prefecturii Sălaj. La protestul de mâine din Zalău și-a anunțat prezența și europarlamentarul Cristian Terheș.

Salajul liber Pub

Astfel, Terheș a anunțat că susține Sindicatul Cartel Alfa în demersul lor prin care protestează împotriva Guvernului.

„Voi participa si eu maine, 15.01.2021, de la ora 9:30, la protestul sindicalistilor din Zalau. Actualul guvern PNL+USR nu doar ca este egal cu zero din punct de vedere al profesionalismului celor din guvern, dar este antinational si tradator prin politicile si legile pe care le promoveaza. A devenit o obligatie cetateneasca sa protestezi impotriva acestui guvern care si-a tradat cetatenii si vinde suveranitatea Romaniei pe nimic”, transmite Cristian Terheș.

Amintim că zeci de sindicaliști vor ajunge de la Baia Mare, mâine la Zalău, iar de la ora 9.30 în fața sediului Prefecturii Sălaj sindicaliștii își vor cere drepturile.

La eveniment va fi prezent și Laurențiu Ghiuruțan, liderul Sindicatului Cartel Alfa Sălaj care va fi vocea protestatarilor sălăjeni. Acesta a și cerut autorizație de protest în fața Prefecturii Sălaj și ne-a mărturisit că se va scanda atât împotriva Guvernului României cât și împotriva prefectului de Sălaj, Virgil Țurcaș.

Sindicaliștii sunt revoltați pe politica de AUSTERITATE a Guvernului – înghețarea a tot ce înseamnă salariu și pensie, dar și pentru lipsa posibilităților de negociere a contractelor colective de muncă.

Protestatarii sunt supărați și pe politica fiscală care dezvantajează lucrătorul, dar și pentru lipsa de RESPECT pe care liberalii o au față de legislați în vigoare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.