Cine este David Țîrlea, cel mai tânăr politician din Sălaj

sos de centura cover cover

David Țîrlea (24 ani) este cel mai tânăr politician din județul Sălaj, acesta fiind în prezent membru în conducerea TSD Zalău – Tineretul Social Democrat.

Salajul liber Pub

David Țîrlea este în politică de pe când avea 22 de ani, fiind membru al PSD din anul 2019. Zilele trecute, tânărul a fost prezent și la o școală de vară organizată pe litoral de către social-democrați.

Parfumuri

David Țîrlea este un tânăr ambițios din Zalău care vrea să demonstreze că și vocea tinerilor contează în politică, iar tinerii își doresc o schimbare în bine atât a orașului, cât și a țării.

Parfumuri

Tânărul politician a studiat la Universitatea de Stat din Viena (Austria) și a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice. În prezent este masterand la Universitatea „Babeș-Bolya” din Cluj Napoca.

Tânărul zălăuan a absolvit și un program de intership la Guvernul României, fiind membru în cabinetele miniștrilor Ana Brichall și Mihai Fifor.

„În tandem cu participarea activa la cursurile masterale la Cluj voi avea și posibilitatea de a mă ocupa intr-o manieră constructivă de proiectele din cadrul organizației de tineret a PSD Zalău. Aici am ocazia să le împărtășesc colegilor mei experiența politică și de ce nu, administrativă, dar voi și învața alaturi de ei și îmi voi dezvolta noi abilități și aptitudini. Vom crește împreună!
Pe termen lung, evident că îmi doresc o carieră în care să dezvolt proiecte de succes, atât pe plan local, cât și național!”, ne-a spus tânărul politician.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.