Șicană electorală, marca PNL? 41 de străzi din Zalău, lăsate fără apă de Compania de Apă, condusă de ștabii liberali

Navo cover cover

41 de străzi din Municipiul Zalău au rămas fără apă din cauza Companiei de Apă. Prin oraș, în sfera politică, circulă zvonuri că această problemă a fost una intenționată a celor din Compania de Apă, condusă în majoritate pe filieră de partid de liberali.

Salajul liber Pub

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt a ieșit în spațiul public și a arătat tuturor adresa transmisă de Primăria Zalău către Compania de Apă prin care se solicită remedierea de urgență a acestei probleme vitale pentru oraș.

Compania de Apă este un mastodont unde și-au găist un loc de muncă bun toți liberalii rămași fără activitate, așa cum este cazul lui Radu Căpîlnașiu, fostul primar de tristă amintire al Zalăului. Acolo a mai muncit rând pe rând Paul Maghiu, actualmente administratorul public al județului, Eugen Pop, PNL-ist de frunte și alții.

Compania de Apă este condusă de Marcel Zaharia, nimeni altul decât secretarul general al PNL Sălaj. Mihai Crișan, fostul președinte al PNL Zalău, actualmente șef peste tinerii liberali din Sălaj este angajat tot la Compania de Apă. Și fostul șef al tinerilor liberali din județ (TNL), Daniel Ispas are un job la Compania de Apă.

Lista poate continua și cu mandatarul financiar, altfel spus, contabilul, care se ocupă de conturile financiare ale campaniei celor din PNL Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.