Consiliul Județean Sălaj se judecă cu DSP Sălaj pentru o datorie de 26.000 de lei, costuri pentru carantinarea personalului medical

sos de centura cover cover

Consiliul Județean Sălaj, prin președintele Dinu Iancu Sălăjanu, a acționat în instanță Direcția de Sănătate Publică Sălaj pentru o datorie neachitată din cheltuielile pentru carantina personalului medico-sanitar.

Salajul liber Pub

Dosarul cu numărul 319/337/2021 s-a întins aproape pe un an de zile, ultima decizie în acest caz fiind luată în urmă cu doar două zile, pe 11 ianuarie.  Astfel, dosarul a început  în februarie anul trecut, atunci când Consiliul Județean Sălaj, prin președintele Dinu Iancu Sălăjanu a acționat în instanță, la Judecătoria Zalău, pe cei de la Direcția de Sănătate Publică.

Parfumuri

După trei amânări în dosar, prim sentință a venit pe 16 iulie anul trecut, atunci când judecătorii de la Judecătoria Zalău au decis că DSP Sălaj este obligată să plătească către Consiliul Județean Sălaj suma de 26.845 de lei reprezentând diferenţa neachitată din cheltuielile pentru carantina personalului medico-sanitar.

Parfumuri

„Admite cererea formulată de reclamantul JUDEŢUL SĂLAJ, cu sediul în mun. Zalău, P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 11, judeţ Sălaj, în contradictoriu cu pârâta DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ SĂLAJ, cu sediul în mun. Zalău, strada Corneliu Coposu nr. 1, judeţ Sălaj, având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 26.845 lei reprezentând diferenţa neachitată din cheltuielile pentru carantina personalului medico-sanitar. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Zalău. Pronunţată azi, 16.07.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în minuta Judecătoriei Zalău.

Direcția de Sănătate Publică a făcut recurs asupra deciziei Judecătoriei Zalău, astfel că dosarul a ajuns la magistrații de la Tribunalul Sălaj. La Tribunal, dosarul a fost înregistrat pe 5 noiembrie anul trecut, iar soluția a fost dată pe 11 ianuarie, adică în urmă cu două zile.

Judecătorii Tribunalului Sălaj au decis să respingă  ca nefondat apelul celor de la Direcția de Sănătate Publică și să mențină soluția Judecătoriei Zalău, prin care DSP Sălaj trebuie să-i plătească instituției lui Dinu Iancu Sălăjanu suma de 26.845 de lei.

„Respinge ca nefondat apelul formulat de pârâta D. S. P. S., împotriva Sentinţei civile nr. 1055 din 16.07.2021 a Judecătoriei Zalău. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Sălaj. Pronunţată prin punererea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 11.01.2022”, se arată în minuta sentinței.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.