Senatorul Gheorghe Pop este susținut de foarte mulți tineri din Sălaj

Salajul liber Pub Salajul liber3

Senatorul PSD Sălaj Gheorghe Pop se bucură de o susținere fără precedent în rândul tinerilor sălăjeni. Zeci de tineri fac parte din echipa de campanie a celui care a reușit să demonstreze că își merită locul în Parlament, fiind în legislatura 2016 – 2020 cel mai activ parlamentar al județului Sălaj.

Salajul liber Pub

Așa se face că echipa de campanie a lui Gheorghe Pop este compusă în mare parte doar din tineri, care, în zonele unde nu este impusă carantinarea, aceștia discută cu sălăjenii și le arată perspectivele de dezvoltare a Sălajului. De altfel, Pop are și un angajament față de tinerii sălăjeni, susținându-i mereu pe aceștia.

Gheorghe Pop a fost și primul parlamentar al Sălajului care a premiat elevii de zece din județ, dar și alți tineri cu excursii și diferite întruniri pe teme educaționale la Senatul României.

De altfel, la începutul pandemiei, pentru a-i sprijini pe cei mai nevoiași, Pop a donat 12.000 de lei către Fundația „Mereu Aproape”, fiind solidar cu cei care luptă împotriva virusului Covid-19.

De altfel, Pop s-a remarcat mereu ca fiind parlamentarul din Sălaj care participă la toate acțiunile dedicate tinerilor, de la festivități de absolvire până la diferite concursuri, competiții sau manifestări ale elevilor și studenților din Sălaj.

FOTO – ARHIVĂ senator Gheorghe Pop din anii 2016 – 2019

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.