Senatorul Gheorghe Pop anunță că PSD propune impozit ZERO pe venit pentru salariul minim

sos de centura cover cover

Senatorul Gheorghe Pop a anunțat în această dimineață faptul că PSD propune impozit pe venit ZERO la salariul minim prin creșterea deducerilor personale, plafonul maxim fiind salariul de 6.000 lei!

Salajul liber Pub

Astfel, 80-85% dintre salariații țării vor fi cuprinși în această măsură și vor avea câștiguri nete semnificativ mai mari! Este vorba în special de salariații care au venituri cuprinse între salariul minim și pragul salarial de 4.000 lei.

Parfumuri

Contribuțiile sociale rămân, nefiind afectat bugetul de pensii sau de sănătate și nici dreptul la pensie al salariaților!
Este o soluție ușor de aplicat din punct de vedere fiscal, cu un impact bugetar de doar 0,2% din PIB. Se aplică unui singur contract de muncă, astfel încât să se prevină divizarea artificială a salariilor pe mai multe contracte.

Parfumuri

Este o măsură de justiție socială, care ajută marea masă a salariaților – în special pe cei din economia privată, cum ar fi angajații din HoReCa, dar și pe sutele de mii de români care muncesc pe salarii minime pe economie sau pe salarii încadrate în zona salariului minim, susține senatorul Pop.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.