Un important sindicat din Sălaj îl atacă pe consilierul ministrului Bode, după ce acesta i-a numit pe sălăjenii care nu cred în coronavirus „bipezi”

sos de centura cover

Consilierul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, jurnalistul Olivian Vădan a ieșit aseară public cu un mesaj pentru sălăjenii care nu cred în coronavirus.

Salajul liber Pub

Jurnalistul sălăjean a susținut că urmărește constant buletinele de știri, vorbește cu medici de specialitate și se îngrozește de situația din România. Acesta a susținut apoi că zilnic rămâne înmărmurit când vede „nesimțirea unor bipezi – oameni nu îi pot numi pentru că a fi om înseamnă a fi responsabil – „, care continuă să susțină că virusul nu există.

În replică, liderul Sindicatului Cartel Alfa din Sălaj, Laurențiu Ghiuruțan a ieșit și el cu un mesaj împotriva consilierului ministrului Bode (PNL).

Salajul liber Pub

„Nesimțirea acestui personaj este arhicunoscută încă din perioada in care își spunea „jurnalist” prin lătratul zilnic la adresa bugetarilor care sunt răi și distrug viitorul pruncilor noștrii, astăzi devenit bugetar de lux care încasează lunar leafa a trei bugetari locali, fara sa facă nimic, toți știm cu ce se ocupa un consilier de imagine, adică cu nimic.

Acest domn își permite să facă românii bipezii, pentru faptul că au o alta opinie decât puterea la care a devenit lustruitor de imagine.Unii compatrioți ai noștrii au ajuns sa nu creadă în existența virusului tocmai din cauza comunicării deficitare și a testelor cu năbădăi, la București ești pozitiv te testezi după o zi la Cluj ieși negativ, deci cine is patrupezii? Cât despre empatie îl rog sa fie empatic cu cei trei mii de sălăjeni și 1347000, de romani rămași acasă la nivel național și să nu își mai verde laturile pe aici. Și încă ceva, să îl întrebați când intră prima cupa de excavator pe tronsonul autostrăzii de pe traseul Sălăjan că în vară erau foarte viteji semnau hârtii pe banda rulanta”, transmite liderul Sindicatului Cartel Alfa.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Sindicalisti știam ca se ocupa de angajații pe care ii reprezinta nu de gargare politice,știind faptul ca d-l ghiurutan ii politruc ba la pntcd ba la alde unde și el are loc călduț la primăria Zalău.