Semne BUNE: copilul din Cristolț grav bolnav a fost vizitat de doi doctori specialiști de la Spitalul din Zalău. S-au strâns și donații IMPORTANTE

cover cover casador

Relatam săptămânile trecute cazul copilului din Cristolț aflat în comă și alungat din spital pentru a fi îngrijit în sânul familiei. Articolul se intitula „Povestea sfâșietoare a unui copil din Cristolț. Umilit de autorități și doctori, Antonio are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă”, pe care îl puteți accesa cu click AICI sau pe titlul articolului.

Salajul liber Pub

Copilul familiei Bodea din Cristolț a fost trimis în luna martie acasă din spital, deși se afla în comă. În vârstă de 16 ani, Antonio Cristian Bodea a fost diagnosticat cu encefalită, o boală gravă. Familia lui trăia însă cu un salariu de 1.800 de lei, atât cât câștigă capul familiei, Victor Bodea în fabrică.

Salajul liber Pub

Familia a început însă să vadă luminița de la capătul tunelului și se simte din ce în ce mai bine. Ieri, 6 mai, copilul a primit vizita a doi medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Zalău. Cei doi medici, specializați pe problema de sănătate a copilului l-au văzut pe acesta, au citit toate analizele medicale și se pregătesc să prescrie un nou tratament prin care copilul își poate reveni! Mai mult, în scurt timp, copilul va fi transportat pentru investigații la Spitalul Județean de Urgență din Zalău unde va fi supus unui RMN, dar și la alte investigații.

Până la ora actuală, de la prezentarea cazului, s-au strâns donații în cuantum de 50.000 de lei, adică 10.000 de euro, bani pe care familia o să-i folosească pentru tratamentul copilului.

Atât medicii, cât și o parte din donatorii importanți au dorit să rămână anonimi, însă familia a dorit să le mulțumească și public!

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Așa cum se află acest copil Dumnezeu să-i de-a sănătate,se află și o cunoștință (cumnat) pe care am incercat de nenumărate ori să-l internez ori la Cluj ori la Zalău la care am fost refuzați sistematic de către medici,ba unul din Cluj mi-a spus direct că l-ar interna dar că din cauza covid 19 nu se poate.
    Ce sa mai zic de medicul de familie că nu-l interesează decât bolnavi cu bani cau pensi mari.
    Acesta din urmă se afla in comuna Zalha unde a trebuit să fac un drum de 60 km plus drumul la Zalău 100 pentru un bilet de trimitere,dar ce să-i faci , ASTA-I ROMANIA .