SCM Zalău se lăfăie în bani publici, deși echipa nu a mai câștigat un joc oficial din noiembrie 2019

Navo cover cover cover

SCM Zalău câștiga ultimul joc oficial pe 22 noiembrie anul trecut, când trecea cu 2-1 pe teren propriu de Sănătatea Cluj. De atunci au urmat jocurile oficiale cu Unirea Alba Iulia – pierdut 3-0, cu Unirea Dej, pierdut 3-1, cu Șimleu Silvaniei, pierdut 7-6 și cu CA Oradea, termiant astăzi, la egalitate 1-1.

Salajul liber Pub

Așadar, ultimul joc oficial câștigat datează de aproape un an. Totuși aflăm din informațiile Primăriei Zalău că nu e viață grea la echipă și că sunt bani suficienți și salarii frumoase.

Aflăm că sunt patru persoane plătite în staff, o persoană remunerată în conducere pe lângă conducerea principală a SCM Zalău, dar și un cameraman plătit din aceeași bani publici.

Astfel, bugetul SCM Zalău pentru fotbal e de 1,172 milioane lei, adică 11 miliarde de lei vechi. Din acești bani sunt plătite salarii cuprinse între 1.000 de lei minim net și 5.000 de lei – acesta fiind salariul maxim net, adică bani primiți în mână.

Tot din acest buget se plătește și un cameraman cu suma de 1.000 de lei pe lună, dar și patru persoane în staff-ul tehnic și o persoană cu funcție de conducere.

Aflăm și că o deplasare de exemplu până la Șimleu Silvaniei cu autocarul costă 360 de lei, adică 12,8 lei/kilometru, adică cam de patru ori mai scump decât tariful de taxi din Zalău.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.