Alin DEMLE, poate cel mai popular și rebel om politic și candidat al alegerilor locale

Navo cover cover cover

Poate pentru utilizatorii mediului on line nu ar mai avea nevoie de prezentare pentru că el este un Om implicat și asumat, în tot ceea ce face, în tot ceea ce spune și din toate punctele de vedere. Pe Demle nu ai cum să-l temperezi
Dar, sunt și lucruri pe care Alin nu le-a scos în evidență pentru că, în ciuda aparențelor, are doza lui de modestie și tăcere.
Originar din Comuna Buciumi, Alin a practicat fotbal de performanță. Asta știați mulți dintre voi. Însă, probabil nu știați că a absolvit și două facultăți În anul 1995, devine licențiat al Universității București – Institutul de Educație Fizică și Sport, iar în anul 2008 obține licența în Management.
În perioada *95-*99 lucrează ca șef producție la Napoget, responsabil pe Cluj Napoca, Sibiu și Zalău, după care a luat calea străinătății. A locuit și a muncit șapte ani în Italia, la Pisa, după care a revenit acasă, la Zalău, unde și-a deschis propria afacere. Din anul 2006, este administrator al unei firme acreditate de formare profesională și s-a implicat în viața politică sălăjeană. Are experiență politică, dar are și experiență în administrația județeană, având la activ două mandate de consilier județean! Cunoaște comunitățile sălăjene și a susținut toate proiectele de dezvoltare ale acestora!
Deși în permanentă acțiune fizică și virtuală, Demle își găsește timp și se implică și în activitatea sportivă a județului, fiind poate unul dintre cei mai mari cunoscători al istoricului performanțelor din sportul sălăjean și al sportivilor.
Face parte din echipa PSD pentru Consiliul Județean Sălaj și susține proiectele propuse de Florin Florian – candidat pentru funcția de Președinte al administrației județene, fiind implicat în programele de sprijinire a mediului de afaceri și crearea de noi locuri de muncă (este un bun cunoscător al problemelor cu care se confruntă mediul privat), dar și de dezvoltare a activității sportive:
Dezvoltarea sportului de masă în toate unitățile administrativ-teritoriale sălăjene
Dezbaterea și dezvoltarea unui proiect pilot pentru susținerea performanțelor copiilor talentați din familii cu posibilități financiare reduse
Organizarea competiției de ciclism Sălaj ROAD GRAND TOUR
Susținerea sportului de performanță

Pe 27 Septembrie 2020 ALEGE Poziția 1 pe buletinele de vot pentru Președintele și Consilierii care vor conduce JudețulSălaj pentru următorii patru ani!

Decidem ÎMPREUNĂ pentru SĂLAJ!

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – organizația județeană Sălaj, executat de SC Sălajul Liber SRL – portal www.salajulliber.ro într-un tiraj de 1 exemplar. CUI mandatar financiar coordonator: 21200019. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.