PSD Zalău strânge puternic rândurile și îi pregătește descălecatul de pe scena politică lui Dinu Iancu Sălăjanu

Navo cover cover cover cover

PSD Zalău, organizație condusă ca la carte de Călin Forț strânge rândurile și se organizează puternic pentru descălecatul lui Dinu Iancu Sălăjanu, artistul ajuns printr-o conjunctură președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

Social-democrații din Zalău își doresc să obțină un scor record la alegerile din 9 iunie, peste cele 7.000 de voturi obținute în 2020. PSD-iștii lui Călin Forț își doresc să creeze o discrepanță atât de mare în rândurile rezultatului, încât, voturile aduse din micile comunități liberale sălăjene – precum migrantul din Zalha (trecut de la USR la PNL) sau primarii din Măeriște și Gâlgău – să nu mai conteze în rezultatul final al scrutinului din 9 iunie.

Salajul liber Pub

PSD-iștii din Zalău au toate forțele pregătite și speră ca la nivel de municipiu, social democrații să realizeze un scor politic atât de important încât, Florin Florian să fie sigur de victoria la Consiliul Județean Sălaj fără a mai aștepta rezultatul de la Agrij sau Bălan, acolo unde cu siguranță candidații social-democrați se vor impune, sau de la Someș-Odorhei și Bobota, acolo unde deși vor ajunge din nou primari, liberalii vor conta prea puțin în rezultatul final al scrutinului pentru județ.

Cu Ionel Ciunt în frunte și cu Călin Forț pregătind foarte bine strategia politică și în cel mai mic detaliu organizația, PSD Zalău se pregătește să obțină o victorie răsunătoare, iar Dinu Iancu Sălăjanu și Claudiu Bîrsan să ajungă doar o filă de istorie tristă, asemenea lui Radu Căpîlnașiu cel care și-a găsit un job bine plătit la Compania de Apă, condusă tot pe filieră PNL.

“Mă bucur că organizația PSD Zalău are candidați pentru două funcții importante. Florin Florian și Ionel Ciunt merită toată susținerea noastră, iar membrii organizației le acordă tot sprijinul şi au încredere deplină în ei şi în proiectele pe care aceştia le au pentru comunitate. Suntem o echipă unită, cunoaştem nevoile comunității şi avem proiecte care vin în sprijinul oamenilor. Cu ambii candidați avem certitudinea că vom implementa cele mai bune proiecte pentru dezvoltarea comunității”, a transmis Călin Cristian Forț, preşedintele PSD Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.