Schimb de replici în Ileanda. Fostul primar PSD, vizibil deranjat de o investiție a administrației liberale

sos de centura cover

O investiție care s-a demarat astăzi în comuna Ileanda a stârnit nemulțumire în tabăra PSD-iștilor care au condus în perioada 2016 – 2020 comuna.

Salajul liber Pub

Astfel, primarul liberal al comunei, Dănuț Pop, a anunțat astăzi că a predat amplasamentul pentru modernizarea din temelii a unui pod vechi de pe drumul DJ 110C ce leagă Sălajul cu județul Maramureș. Este unul dintre numeroasele proiecte demarate în ultima vreme de edilul PNL-ist din comună.

Vizibil deranjat de faptul că lucrurile în Ileanda se îndreaptă într-o direcție bună, fostul primar de la PSD a ținut să critice administrația liberală.

Salajul liber Pub

Cornel Lar – PSD: „Va contribui la fluidizarea circulației și creșterea siguranței rutiere. Obiectivul e al Consiliului Județean (n.r.- condus de PNL). Prin urmare…”

Dănuț Pop – PNL: „Prin urmare ce? Este un obiectiv care se realizează pe teritoriul comunei Ileanda!”

Cornel Lar – PSD: „Absolut corect. Exact asta am spus și eu cu alte cuvinte. Cine a predat amplasamentul nu e clar. Știți la ce mă refer”

Totuși, primarul în funcție a fost foarte apreciat de comunitatea locală pentru acest nou proiect demarat în comună, după patru ani de secetă.

De remarcat că la alegerile locale, Dănuț Pop a strâns 48,19% din voturi, adică 680 de cetățeni au pus ștampila pe acesta, în timp ce primarul de la acea vreme, social-democratul Cornel Lar a reușit să mai convingă doar 22,18% din cetățeni să-l mai voteze, fiind învins la o diferență de peste 300 de voturi.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.