Decizie fără precedent a europarlamentarului Cristian Terheș. Liderul PNȚCD Sălaj merge peste Dinu Iancu Sălăjanu la un eveniment electoral

Navo cover cover cover

PNȚCD Sălaj, prin liderii Cristian Terheș și Ghoerghe Stanciu l-au invitat astăzi pe Dinu Iancu Sălăjanu la o dezbatere electorală pentru ca sălăjenii să știe ce votează duminică, 27 septembrie.

Salajul liber Pub

Dinu Iancu Sălăjanu i-a refuzat pe aceștia, susținând că dezbaterea electorală este o mizerie politică pusă la cale de țărăniști.

Dacă Dinu nu vrea să meargă la dezbatere, atunci merge dezbaterea la el, este mesajul care răsuna în această seară în sediul PNȚCD Sălaj, după cum ne spun unele surse politice.

Conform unor membri ai PNȚCD Sălaj, europarlamentarul Cristian Terheș este hotărât să dezbată subiecte legate de dezvoltarea Sălajului cu liberalii.

Astfel, Cristian Terheș a luat o decizie fără precedent și va participa mâine la evenimentul PNL din parcul central, acolo unde va fi prezent și colegul său din Parlamentul European, Rareș Bogdan.

Un membru PNȚCD mărturisește că Terheș se lăuda astăzi că liberalii pierd fără drept de apel dezbaterea electorală.

„Dacă vor merg cu o mână legată la spate și le dau și puțin avânt în dezbateri. Păi dacă e ședință publică a PNL cu tinerii în care dezbat soarta Zalăului și a Sălajului, atunci dezbatere să fie. Mâine la ora 19.00 sunt acolo să dezbat și eu cu Rareș Bogdan și Dinu Iancu”, se pare că ar fi fost cuvintele pe care Cristian Terheș le-a rostit în această seară în sediul PNȚCD către echipa de campanie și apropiați.

Acest material a fost comandat de Partidul National Taranesc Crestin Democrat si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200185

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.