Europarlamentarul Cristian Terhes – purtator de cuvant in campanie al PNTCD Salaj

Navo cover cover cover

Europarlamentarul Cristian Terhes – purtator de cuvant in campanie al PNTCD Salaj

Salajul liber Pub

Biroul Judetean al PNTCD Salaj a decis miercuri, 02 septembrie 2020, desemnarea europarlamentarului Cristian Terhes drept purtator de cuvant al campaniei partidului pentru alegerile locale.

Din aceasta pozitie, detinuta pe perioada campaniei electorale, Cristian Terhes va sta la dispozitia presei sau a oricarei persoane interesate pentru orice intrebari referitoare la candidatii PNTCD din judetul Salaj.

Pentru alegerile locale, organizate in data de 27 septembrie, PNTCD Salaj a depus liste de candidati in 3 orase si Municipiul Zalau, 39 de comune, consiliul judetean si la presedintia Consiliului Judetean Salaj.

„Aceste alegeri reprezinta pentru PNTCD Salaj revenirea partidului in prim-plan, principalul obiectiv al candidatilor nostri fiind dezvoltarea si modernizarea judetului pentru a aduce bunastare, astfel incat cei ramasi sa nu mai plece, iar cei plecati sa se intoarca acasa”, a spus Cristian Terhes.

Pentru intrebari, Cristian Terhes, purtatorul de cuvant al campaniei PNTCD Salaj, poate fi contactat pe email la salaj@pntcd.ro sau telefon 0752.768.756.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.