Scandal pe stadion, la SCM Zalău, după eșecul de astăzi. Un grup de spectatori a cerut socoteală conducerii PSD-iste a formației

Navo cover Navo cover

SCM Zalău a pierdut al doilea joc din acest campionat, disputat pe teren propriu contra celor de la Lotus Băile Felix, scor 0-1. Imediat după fluierul final, fostul candidat independent din Zalău, Bogdan Ilieș a avut o reacție neobișnuită la adresa liderului PSD Sălaj, Alin Demle, cel care conduce și echipa SCM Zalău din funcția de președinte al Comitetului Director. Începutul scandalului a fost surprins și pe înregistrarea LIVE a meciului, însă camera de filmat a fost oprită rapid de cel care se ocupă de transmisiune.

Spiritele s-au încins, iar în apărarea lui Bogdan Ilieș a mai sărit spontan un grup numeros de spectatori care au susținut protestul acestuia împotriva conducerii SCM Zalău, susținând nu doar că echipa nu joacă nimic pe teren, ci și faptul că este foarte politizată. Nici Alin Demle nu s-a lăsat mai prejos și a avut unele scandări revoltătoare la adresa lui Bogdan Ilieș, cât și la adresa celorlalți spectatori.

Disputa dintre Alin Demle și Bogdan Ilieș este una mai veche din câte se pare. Independentul Ilieș l-a acuzat pe Alin Demle de blat la meciul cu Sportul Șimleu, atunci când echipa din Zalău a fost eliminată din Cupa României.

„După ce l-am acuzat pe domnul Demle de blat, acesta mi-a spus în privat multe cuvinte jignitoare, totul culminând cu faptul că mă scuipă în față atunci când mă vede”, a spus Bogdan Ilieș.

Bogdan Ilieș susține și faptul că astăzi, înainte de startul partidei, a mers la tribuna oficială pentru a primi înregistrarea video a meciului dintre SCM Zalău și Sportul Șimleu, pentru a o analiza. Tot atunci a mai avut un schimb de replici cu secretarul PSD Sălaj.

„Am mers la domnul Pașca pentru a primi filmarea. Atunci domnul Demle i-a spus acestuia să nu îmi dea nimic. I-am transmis lui Demle că dacă vrea să mă scuipe în față acum are ocazia. Nu știu ce a mai bolborosit apoi la adresa mea, cred că m-a înjurat ca la finalul meciului”, susține Bogdan Ilieș.

Problemele de la SCM Zalău sunt mai vechi. Acum, conducerea echipei este una pur politică, directorul executiv Doru Țârle, fost sportiv de performanță fiind înlocuit (prin concurs, desigur) cu Claudiu Bujor, membru în galeria HC Zalău, fost director tehnic la Ambulanța Sălaj și secretar al PSD Zalău. Tot din PSD Sălaj, pe lângă Bujor și Demle și-au găsit un loc de muncă la SCM Zalău și Alin Pop, fiul consilierului lui Ionel Ciunt, Gheorghe Pop, fost senator de Sălaj, Robert Goie, membru în Comitetul Director al SCM Zalău și candidat la funcția de consilier local din partea PSD. De la UDMR a fost numit în conducerea SCM Zalău preotul reformat Levente Lukacs.

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.