Sălajul, sub spectacolul zăpezii

Navo cover cover cover cover cover

Stratul de zăpadă care s-a depus zilele trecut în întreg Sălajul s-a menținut consistent în ultimele zile, asta și datorită temperaturilor scăzute, ba chiar extreme în unele zone. Din acest motiv, întreg județul a îmbrăcat haine albe, iar peisajele au fost spectaculoase.

Salajul liber Pub

Salajul liber Pub

La Monumentul lui Mihai Viteazu de la Guruslău, stratul de zăpadă măsura 6-7 centimetri, iar peisajul asupra întregii zone a fost de vis.

La Cerdacul cu Lavandă din satul Brebi, comuna Creaca, imaginile sunt de poveste. Întreaga cultură de lavandă este acoperită de un alb imaculat, iar peisajul spre Castrul Roman de la Porolissum, ce se poate vedea de la Cerdac este de basm. Mai mult, și clădirea Cerdacului strălucește în puternice nuanțe de verde, de la natura care o înconjoară, mov de la lavanda care predomină zona și albul zăpezii.

Imagini spectaculoase au fost surprinse și în zona Tusa din comuna Sâg, acolo unde, spre Dealul Corbului și spre Rezervația Peisagistică Tusa, mai mulți sălăjeni au poposit zilele trecute la săniuș.

Și în zona Hereclean – Coșeiu, peisajul a fost spectaculos.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.