În Zalău se deschide un local INEDIT, unde clienții pot degusta vinuri produse în Sălaj

Navo cover cover cover

Un local inedit își va deschide porțile pentru clienți începând din luna februarie în Zalău. În incinta localului, clienții vor putea degusta vinuri sălăjene produse de crama Fort Silvan din Camăr, dar și multe alte surprize pentru cei pasionați de vinuri sau de produsele locale din județ.

Salajul liber Pub

Astfel, Attila Szoboszlai, cel care deține cramele Fort Silvan, dar este și un promotor al turismului din județ prin ceea ce a reușit să realizeze la Camăr, îi anunță pe sălăjeni că începând din luna februarie, vinuri proaspete, produse pe meleaguri sălăjene vor fi disponibile la noul local din Zalău.

Localul va fi situat pe strada Gheorghe Doja, peste drum de magazinul Unicarm Brădet, unde înainte a funcționat un vechi bar. Tot aici se va muta și vinoteca Fort Silvan care acum funcționează în Brădet.

Vinoteca Fort Silvan din cartierul zălăuan Brădet, ce se va muta în noua locație de pe strada Gheorghe Doja va fi locul de unde sălăjenii pot achiziționa o gamă largă de vinuri de calitate superioară, toate cu același secret – sunt produse în Sălaj după rețete și practici de înaltă calitate.

De remarcat că în acest nou local, cei de la podgoria din Camăr vor aduce vinuri de calitate superioară, la un raport preț-calitate de invidiat. Vinul este proaspăt iar stocul se reînoiește, ca de fiecare dată, foarte des.

Cel mai probabil, locația va fi deschisă publicului începând cu data de 1 februarie.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.