Reclădește Sălajul pe datorie! Dinu Iancu-Sălăjanu mai împrumută 7,5 milioane de lei, după ce Consiliul Județean Sălaj a rămas fără bani

Navo cover cover

Artistul Dinu Iancu-Sălăjanu a câștigat șefia Consiliului Județean Sălaj în 2020 cu sloganul „Reclădim Sălajul”. Astăzi, 28 iulie, Dinu Iancu-Sălăjanu a mai contractat un credit pentru reclădirea Sălajului. Astfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județena Sălaj s-a aflat proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut în valoare de 7.500.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 1 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 24/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare destinate acordării unor împrumuturi din Trezoreria Statului, cu modificările și completările ulterioare.

Salajul liber Pub

Din proeict aflăm că acești bani vor merge către proiectul de investiție privind modernizarea drumului județean Rus – Ciocmani, datat din 2018, scris și gândit de administrația PSD a lui Tiberiu Marc și preluat, asemenea majorității proiectelor, de către Dinu Iancu-Sălăjanu.

„Având în vedere că, din lipsa disponibilităților, această sumă a fost alocată pe anii 2023-2024, și datorită faptului că acest proiect trebuie finalizat până la 31 decembrie 2023, este oportun  contractarea acestui împrumut pentru finalizarea acestui proiect de investiții. Ca urmare, propun aprobarea contractării de la Ministerul Finanțelor a unui împrumut din venituri din privatizare în valoare de 7.500.000 lei, pe o perioadă de maximum 5 ani, pentru finanțarea obiectivului prevăzut la art. 2 din proiectul de hotărâre”, se arată în proiectul de hotărâre.

Și anul trecut, Dinu Iancu-Sălăjanu a contractat un credit în numele sălăjenilor. În martie anul trecut, administrația lui Dinu Iancu-Sălăjanu a mai contractat un credit de 65 de milioane de lei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.