Reacția incredibilă a directorului Companiei de Apă, după ce un cartier din Zalău a rămas fără apă ore întregi: “vă trimitem cisternă?”

sos de centura cover

Cartierul zălăuan Ortelec – strada Cetății – a rămas astăzi, la peste 35 de grade afară, fără alimentare cu apă din cauza unei avarii.

Salajul liber Pub

Avaria a avut loc în jurul orei 18.00, iar până la ora 23.30 niciun angajat al Companiei de Apă nu a fost tare interesat să remedieze problema.

Din câte se pare, avaria a fost provocată de firma care lucrează la realizarea rețelei de canalizare, societate contractată de aceeași Companie de Apă.

Salajul liber Pub

La solicitarea unui cetățean, directorul Companiei de Apă Sălaj, Marcel Zaharia, cel care este și secretarul PNL Sălaj a avut o reacție cel puțin hilară: “dacă nu aveți stoc de apă, vă trimitem cisternă”.

”Am avut azi o avarie acolo. Lucram la refacerea nivelurilor de apa și vom relua furnizarea cât de repede se va putea. Dacă nu aveți stoc de apa va trimitem cu cisterna. Din păcate va trebui sa folosiți doar mijloacele care există. E vorba și de nivelul din rezervor, care trebuie refăcut. Facem toate eforturile sa reluam serviciul“, a spus Marcel Zaharia.

Marcel Zaharia nu a vrut însă să explice dacă avaria a fost sau nu provocată de firma care realizează lucrările la canalizare în Ortelec, care oricum lucrează haotic în zonă.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. BUna ziua
    Cand am cerut cisterna ni s-a transmis de catre D-l Director Zaharia ca nu au disponibila cisterna. Deci….hilar………e foarte putin spus